fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Bilanlegg Bertel O. Steen, Ålesund

Peab K. Nordang bygger Bertel O. Steens nye bilanlegg på Digerneset i Ålesund som ferdigstilles i november.

Bertel O. Steen samler alle forhandleranleggene sine i Ålesund til ett nytt anlegg på Digerneset. Det nye anlegget er utviklet i et samarbeid mellom byggherre Waagan Eiendom, leietaker Bertel O. Steen og entreprenør Peab K. Nordang.

Før påske i 2020 signerte Peab K. Nordang og byggherre Waagan Eiendom Digerneset kontrakt for totalentreprisen på det nye bilanlegget. Kontrakten har en verdi på ca. 113 millioner kroner, og anlegget skal være klart for overtakelse i slutten av 2022

Totalentreprisen omfatter alle fag i prosjektet, bortsett fra grunnarbeider og utomhus, som utføres som sideentrepriser. Anlegget blir rundt 10 000 kvadratmeter stort, fordelt på tre bygninger. Det vil bestå av egen storbilavdeling, personbilavdeling og varebilavdeling.

Bertel O. Steen skal samle virksomhetene de har i dag i Breivika, Puskhola og Lerstad til det nye anlegget på Digerneset.

Mange store aktører er allerede godt etablert på Digerneset. Her finner man et bredt utvalg av varer og tjenester – og tilbudet blir stadig større. Digerneset er i ferd med å bli det naturlige og foretrukne valget når det skal etableres fellesfunksjoner på Nordre Sunnmøre.

Vi gratulerer med nytt bilanlegg og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies