fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Nordviken Øvre, bygg A i Hamar

Helt øverst i Nordviken bygger totalentreprenør Martin M Bakken AS hus A på Nordviken Øvre, som skal være innflytningsklar til høsten.

Her kommer det 36 nye muligheter for glade boligkjøpere. Selveierleilighetene har et areal fra 32 – 91 kvadratmeter BRA, og fra ett til fire soverom. Med disse leilighetene avsluttes områdeutbyggingen på Nordviken. De som kjøper leilighet i dette siste byggetrinnet flytter rett inn i et etablert nabolag.

I utformingen av Nordviken Øvre har arkitektene lagt vekt på å utnytte den fine beliggenheten og solforholdene best mulig for flest mulig. Det har også vært viktig å skape noe nytt i forlengelsen av det eksisterende, og det ligger mye omtanke i måten de tre byggene i Nordviken Øvre er plassert på tomten og i forhold til hverandre.

Mens de to leilighetsbyggene som ligger i forkant har henholdsvis tre og fire etasjer, bygges Hus A i tre høyder, med fem etasjer på det høyeste. Resultatet er at mange av de nye leilighetene får uslåelig utsikt over Mjøsa i sørvest.

I Hus A kan man velge mellom 15 ulike planløsninger fra tredje til femte etasje, med ett, to, tre eller fire soverom. Alle leilighetene har en romslig sørvendt balkong eller terrasse, mange med nydelig mjøsutsikt. I tillegg er det lagt opp til pent opparbeidet uteareal som vil være felles for alle de tre leilighetsbyggene i Nordviken Øvre.

De nye leilighetene leveres med gode standardløsninger. Flere av treromsleilighetene kan gjøres om til en fireroms- ved å forvandle et hjørne i stuen til et ekstra soverom eller hjemmekontor.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

 



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies