fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Halden Helsehus

Tidlig i høst ferdigstilles det nye Helsehuset i Halden. Prosjektet omfatter ombygging av Helsehuset, mellombygget mot sykehuset og parkeringsområdene utenfor helsehuset.

Etter oppgraderingen skal det fortsatt være sengeavdelinger med 65 plasser på Helsehuset. 20 av disse skal være i 5.etasje og de øvrige 45 nye pasientrom fordeles på 2., 3. og 4. etasje. Pasientene får store rom med egne bad, to mindre stuer og spiserom/kjøkken med utgang til glasveranda.

Bygget er oppgradert blant annet med moderne varmeløsninger og teknologi for moderne helseløsninger. Det er bygd et parkeringsdekke i to etasjer utenfor helsehuset som er tilrettelagt for ny innkjøring og inngang til legevakt og kommunelegekontor i sydenden av bygget, samt egen inngang for ambulanse og politi til legevakten.

Samlokalisering av kommunelegekontor og legevakt er et viktig tiltak for å sikre kompetanse og økonomisk bærekraft fremover. Målet er å få til bedre plassutnyttelse ved å samordne to tjenester som er i behov for like arealer og utstyr, og som for det meste operer til ulike tider på døgnet. Dette gir fleksibel bruk av kontorer og reduserer behov for administrative arealer.

I forbindelse med ombyggingen har alle avdelingene i Helsehuset og mellombygget blitt flyttet til tidligere Karrestad sykehjem, hvor de skal være hele ombyggingsperioden.

Vi gratulerer Halden kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies