fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Kvatro AS i Surnadal utvider


Kvatro AS er et heleid datterselskap av Coop Orkla Møre BA, og ble dannet i 2008. Kvatro Takstol og Element ligger i Industriveien i Surnadal og er en bedrift bestående av takstolfabrikk, en elementfabrikk som produserer veggmoduler og takelementer og et byggvareutsalg. Bedriften produserer vegger og tak til bolighus, garasjer, hytter, uthus, fjøs og lignende.

7. januar i år startet totalentreprenør Consto Surnadal AS byggingen av det 800 kvm store frittstående produksjonslokalet i Industriveien. I forkant av årsskiftet var utarbeidelsen av tomten utført.

Tidligere var både veggelementproduksjonen og takstolproduksjonen i det opprinnelige bygget. Nå flyttes takstolproduksjonen inn i nybygget, mens veggelementproduksjonen blir værende i de tidligere produksjonslokalene.

Nybygget er et stålbygg kledd med egenproduserte treelement på et plan. Bygget overleveres 30.mai. Grunn- og utomhusarbeidet er utført av E M Ranes. Sanitær- og varmeanlegget er levert og montert av Næss Rør & Interiør AS. Det elektriske arbeidet er utført av Elektro AS, mens Comfort-Teknikk AS har utført ventilasjonsarbeidet. Portene til nybygget er levert av GVS AS i Surnadal.

Vi gratulerer Kvatro AS med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om bedriftene som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies