lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Hotel Union Øye

I enden av Norangsfjorden, på Øye i Ørsta kommune, ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotell Union Øye har i generasjoner vært et attraktivt reisemål for kongelige, forfattere og elskere. Helt siden åpningen i 1891 har hotellet vært et sted hvor gjester kommer for å nyte stillheten, roen og det gode liv i storslagne omgivelser.

I de siste årene har hotellet vært gjennom en vesentlig utbygging. Blant annet har romkapasiteten økt fra 28 til 38 rom. Gamle rom er slått sammen og gjort større i forbindelse med rehabiliteringen i den gamle delen.

Det startet med et tilbygg mot øst på det eksisterende bygget på ca 300 kvadratmeter. Her har det nå kommet tre nye, meget eksklusive suiter. I tillegg er det bygd en palmehage og spisesal mot nord. I et adskilt gårdstun like inntil hotellbygningen er det oppført fem bygninger i tillegg til en låve. Det er to våningshus, eldhus, stabbur og nystove. I de fem bygningene er det til sammen 13 gjesterom. 

I låven er det festlokale med bar oppe, samt en personalavdeling nede. Det går en tunnel mellom hotellet og låven under bakken. 

Hotellet sine 38 rom er alle individuelt dekorert og møblert med nøye utvalgte antikviteter. Rommene er også oppkalt etter kjente personer som har bodd på hotellet gjennom tidene.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies