fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Orkesterplassen i Stjørdal

Orkesterplassen i Stjørdal er et forretningssenter med 55 leiligheter. Selve byggingen startet i november 2020 til anslått kostnad på 200-300 millioner kroner med  brutto areal på 12.500 kvadratmeter.

Her kan man velge mellom 55 leiligheter fra 50 til 168 effektive kvadratmeter. Her får man kvalitet i alle ledd, fra baderoms- og kjøkkeninnredning til parkett, flis og gjennomtenkte løsninger som gjennomlys og store vindu. Hver leilighet har sin egen private balkong og/eller takterrasse med raus plass og utsyn. I første etasje vil næringsaktørene etablere seg samt en egen kafé på hjørnet mot parken.

Beliggenheten til Orkesterplassen er helt unik da Skanska bygger nytt i et allerede etablert område, midt i sentrum av Stjørdal. Sammen med Torgkvartalet og Kimen Kulturhus rammer de L-formede bygget inn i bykvartalet med flotte Byparken i midten. Her får man plass på første rad til et yrende folkeliv og konserter på sommerstid. Byggets utforming og plassering gir rom for grønne lunger, gode solforhold, luft og utsikt.

Fra utgangsdøren på Orkesterplassen finner man kjente kafeer, spisesteder og attraktive butikker rett rundt hjørnet. Om du vil kan du gå tørrskodd de få metrene til Kimen Konserthus, som blant annet huser bibliotek, kafé, kunstgalleri, kino og flere scener om du er klar for en kulturell aften.

Vi gratulerer byggherre, Vennatrø Eiendom, med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies