torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Ternholmen Panorama i Øygarden

Helt i sjøkanten i vakre Rogn i Øygarden, er nå snart 36 leiligheter ferdig. Prosjektet har panoramautsikt mot Hjeltefjorden og gode solforhold.
Leilighetene er i størrelsene 47,3 – 96,2 kvadratmeter og har fra 1 til 3 soverom. 

Ternholmen Panorama bygges etter byggeforskriften TEK 17 som stiller høye krav til standard. Det er fjernvarme fra BKK, vannbåren varme via viftekonvektor og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Alle leiligheter har garasjeplass i parkeringskjelleren under byggene. Det er heis i begge bygg. I garasjeanlegget er det også sportsboder til alle og sykkelparkering. Fra leiligheten kan du prate med de som ringer på via porttelefon med toveis kommunikasjon. Det er sprinkleranlegg i byggene. 

Bygg B var ferdig i 4 kvartal 2022 og bygg A er ferdig sommeren 2022. Prosjektet er på 4 880 kvadratmeter og har en entrepriseverdi på 70,5 millioner kroner eks. mva. Prosjektets adresse er Ternholmvegen 10. Byggetiden er 22 måneder. Prosjektet består av 2 bygninger, med 18 leiligheter i hvert trinn. Bygg A ligger lengst mot sør og har utsikt mot øst, mens bygg B ligger lengere nord og ligger vendt mot sør.

Det er balkong, bredbåndstilknytning, lademulighet, gjesteparkering, vaktmestertjeneste, prosjektet ligger sentral og har fint turterreng og hage.

Prosjektet ligger sentral med nærhet til mange servicetilbud. Det er gangavstand til Rong senter med butikker, kafe og treningssenter. Det er kort vei til skoler, offentlig kommunikasjon, legesenter, aktiviteter og fritidstilbud. Blant annet er Øygarden kulturhus og Hjeltefjorden Arena i nærheten. Hjeltefjorden Fjordpark etableres nå like sørvest for prosjektet med parkanlegg, turløyper, båtmarina med mer. Det er 25 minutter til Sartor Storsenter og 40 minutter til Bergen Sentrum.

UTBYGGER: PTA Eiendom
TOTALENTREPRENØR: Brødrene Ulveseth AS

Vi gratulerer utbygger med prosjektet og takker for oppdraget!

 

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies