onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Hegra ungdomsskole i Stjørdal

I løpet av inneværende skoleår har Hegra ungdomsskole i Stjørdal blitt totalrenovert, og i den forbindelse har elever og lærere flyttet til midlertidige lokaler i gamle Hegra barneskole. Den renoverte skolen til 45 millioner kroner tas i bruk til skolestart høsten 2022.

Skolefasilitetene oppgraderes til dagens standard. Hegra ungdomsskole er tidstypisk for 70-tallets skolearkitektur, og planløsningen er kompakt hvor skolebygningen er i én etasje med kjeller. Kjelleren består i hovedsak av svømmehall med tilhørende garderober og skal holdes utenom rehabiliteringen.

Bruttoareal for skoledelen er 2010 kvm. De tekniske anleggene er i hovedsak av eldre dato og må påregnes utskiftet. Skolen skal bygges med sterkt fokus på miljøhensyn og energiforbruk. 

Hegra ungdomsskole ble åpnet i 1977. Den er den minste av Stjørdal kommunes tre ungdomsskoler. Elever fra barneskolene Hegra, Forradal og Skjelstadmarka sogner til ungdomsskolen på Hegra. Skolen har omtrent 25 ansatte og 135 elever fordelt på 6 klasser. 

Etter renoveringen skal ungdomsskolen dimensjoneres for et elevtall på 150 elever. Skolen blir da også en arbeidsplass for mellom 25-30 ansatte, medregnet lærere, administrasjon og driftspersonell.

Det er HENT som har hatt totalentreprisen på dette prosjektet. Arkitekt har vært On arkitekter.

Vi gratulerer Stjørdal kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies