torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Oppvekstsenter Vest i Inderøy

Oppvekstsenter Vest i Inderøy skal romme 180 elever og 82 barnehageplasser.

Tre skoler i Inderøy kommune; Lyngstad skole, Mosvik skole og Utøy skole samt Lyngstad og utøy barnehage samles i et nytt, felles oppvekstsenter. Dette er et tiltak knyttet til den nye oppvekststrukturen i kommunen.

Det handler ikke bare om å samles i et fysisk bygg. Fem ulike skole- og barnehagekulturer er å ta ut synergier – pedagogisk, organisatorisk og økonomisk, ved fremtidige endringer i strukturen i oppvekstsektoren.

Oppvekstsenter Vest skal ledes av en rektor og en barnehagestyrer, som en felles driftsenhet med stor grad av sambruk. Utforming og organisering skal gi anlegget en fleksibilitet til å utvikle pedagogikk og miljø, og til å kunne håndtere variasjon i antall barn i de forskjellige aldersgruppene.

Miljø og bærekraft er vektlagt i prosjektet. Det ferdige bygget skal ha en energieffektivitet i henhold til TEK 17-standarden, og solcellepaneler på fasaden og skal gi en ren energi tilsvarende energiproduksjon på minst 34.000 kVVh/år.

Det nye oppvekstsenteret i Inderøy er etablert i jomfruelig mark, og store deler av tomten er bevart som naturmark. Særlig furukoller og skogsområder på tomten er bevart.

Vi gratulerer Inderøy kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies