torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Inderøy Helsebygg

Det er Skanska Norge som har totalentreprisen for Inderøy kommune på byggingen av det moderne og fremtidsrettede helsebygget som ferdigstilles nå i mai. Bygget er plassert midt i kommunesenteret Straumen og er en viktig del av kommunens satsing på eldreomsorg og utvikling av et levende sentrum.

I første og andre etasje av bygget er det blant annet aktivitetssaler, allrom, garderober, parkeringskjeller, base for hjemmetjenesten og psykiatri, produksjonskjøkken, seremonirom, driftsrom og kontorer. I tredje og fjerde etasje finner vi 50 boenheter. Prosjektet er på 8.600 kvadratmeter BTA.

Rivningsarbeidet startet i november 2020, med påfølgende byggestart i januar 2021. Overlevering skjer i mai 2022 og utomhus ferdigstilles på sommeren.

Inderøy helsebygg er et «fremtidsrettet prosjekt». Løsningene har blitt utviklet i tett dialog og samarbeid mellom Inderøy kommune og Skanska med sine rådgivere. Bygningen er et lavenergibygg i massivtre og utstrakt bruk av treverk i eksteriør og interiør

Prosjektet er løst som en samspillskontrakt der samarbeidet ble videreført til en totalentreprise. Kontrakten til Skanska har en verdi på 257 millioner kroner.

Vi gratulerer Inderøy kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies