lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Port Arthur i Kristiansund

I havna på Innlandet i Kristiansund skal det bygges til sammen 58 borettslagsleiligheter. Første byggetrinn som ferdigstilles i sommer består av 27 leiligheter fordelt på to bygg – «Havna» og «Norom». 

Her er det 2-5 rom leiligheter fra 55 til 133 kvadratmeter BRA. Leilighetene har vannbåren gulvvarme, som gir økt bokomfort, et lavere energiforbruk og et sunnere inneklima.

Borettslaget får også gode felles oppholdsrom, med fullt utstyrt trimrom, møterom/selskapsrom med anretningskjøkken og wc – samt hotellrom/gjesterom.

Innlandet er det minste «landet» i Kristiansund og dit kommer man via Sørsundbrua eller med Sundbåten, som er verdens eldste transportmiddel i sammenhengende drift. De går i fast rute på havna mellom fire av byens «land».

På Innlandet finnes de fleste av den gamle trehusbebyggelsen fra den store klippfisktiden med flere småhus, den fantastiske Lossiusgården som i dag er fredet, Thon hotell og Dødeladen Café. Det er gangavstand til sentrum og fine turmuligheter både til Bautan, Skjærtangen eller gjerne «rundturen» hvor man kan få med seg mangfoldet på Innlandet.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies