fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nybygg i Surnadal


T.v.: Tilbygget til Byggmakker, t.h.: Hageland                                                                                          Foto: Jon Olav Ørsal

Stor byggeaktivitet i Surnadal


Det er stor byggeaktivitet i Surnadal for tiden. I løpet av april ferdigstilles to nye prosjekt på samme industriområde i Industrivegen.Tiltakshaver Talgø satser stort på Hageland og ny produksjonshall til MøreTre.

I oktober 2012 startet byggingen av Hageland i Surnadal. Det 64 meter lange bygget som har et samlet areal på 2600 kvm ferdigstilles 18.april. Hageland i Surnadal er det andre Hageland anlegget i fylket. Det andre ligger i Ålesund. Det er Consto Surnadal AS som har hatt fundamentering og sammenbyggning på prosjektet. Grunnarbeid og masseleveranse er utført av Mikkelsen Maskin AS. Sanitær- og varmeanlegget er levert og montert av Comfort Surnadal, mens El-Co AS har prosjektert og utført elektroinstallasjonene.

De samme bedriftene har også vært involvert i den nye produksjonshallen til Møre Tre og, som bygges like ved. Her har Consto Surnadal AS hovedentreprisen. Dette prosjektet som også ferdigstilles i april har en kostnadsramme på 31,5 millioner kroner.

Påbygget til eksisterende bygg har en lengde på 50 meter og en bredde på 45 meter. Møre Tre regner med å doble kapasiteten av MøreRoyal-produkt etter utvidelsen.

Royal impregnert trelast er klar til bruk uten noen form for behandling. Den trenger aldri maling eller beis, og innehar unike egenskaper for de som ikke ønsker å bruke tid på vedlikehold. Dette produktet er hyppig brukt både på næringsbygg, driftsbygninger, støyskjermer og ikke minst som kledning, tak og terrasse til private boliger. Royalimpregnert virke har vært produsert av Møre Tre i 35 år, og er et mer aktuelt produkt enn noen sinne.

Vi gratulerer tiltakshaver og leietakere med nybyggene i Industrivegen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektene:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies