onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Aukra kulturhus og basseng

Det er Betonmast Røsand AS som har totalentreprisen på byggingen av det nye kulturhuset og bassenget på Falkhytten i Aukra kommune. Prosjektet er en design-priskonkurranse der Betonmast Røsand AS sammen med Asplan Viak AS har stått for design og utforming. Blant annet er plassering av de ulike aktivitetene, fellesareal og uteområde nøye gjennomtenkt, slik at anlegget kan utnyttes funksjonelt sone for sone og i integrasjon med hverandre. Bygget som overleveres Aukra kommune i mars skal tas i bruk i september.

Kulturhuset vil blant annet inneholde kommunen sin kulturavdeling, kulturskole, voksenopplæring, ungdomsrom, en stor og en liten sal, øvingsrom, storkjøkken, bibliotek, basseng, garderober og lager.

Storsalen har parkett på gulvet og utrustes med et digitalt etterklangsanlegg for maksimal akustikk. Salen har skyvbart amfi med plass til 220 personer og med gulvplass til 400 personer med amfiet trukket inn. I tilknytning til storsalen i underetasjen er det også en mindre sal som vil fungere som øvingsrom for dans og teater.

I hovedetasjen, som har inngang fra bakkeplan mot sør, kommer man inn i foajeen som har en serveringssone tilknyttet et mindre kjøkken, samt en mindre scene. Har er også inngangen til bassenget og tre garderober. Bassenget har seks baner på 25 meters lengde, der tre av banene har heve/senkebotn som beveger seg fra over vannet og ned til to meters dyp.

Bygget er totalt på 5050 brutto kvadratmeter med tilhørende uteareal. De totale kostnadene vil beløpe seg til ca 305 millioner kroner.

Vi gratulerer Aukra kommune med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies