fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Amalienborg Brygge i Kristiansand

Det er Kruse Smith Entreprenør som har totalentreprisen på byggingen av Amalienborg Brygge. Første byggetrinn som ferdigstilles i mai består av 50 leiligheter i den nye bydelen Lumber i Kristiansand. Prosjektet som ferdigstilles i mai ligger midt mellom Skjærgården og Vågsbygd sentrum. Beliggenheten er unike på bryggekanten, med sol og sjø som nærmeste nabo.

Amalienborg Brygge får leiligheter fra under 3 til over 12 millioner, i mange størrelser og med ulike kvaliteter. I Første byggetrinn vil Amalienborg Brygge bestå av tre leilighetsbygg – med store fellesareal som kan brukes til så mangt. Felles for alle er at man bor på brygga, ved badebrygge og båtplasser.

Prosjektet er blant de første boligprosjektene på Sørlandet som bygges etter den strenge miljøstandarden. BREEAM er Europas ledende miljøsertifisering for bygninger.

Det blir sol og lys til alle! Det har vært kongstanken til arkitektene bak Amalienborg Brygge, Even Olaisen og Gordon Röwer i ENP Arkitekter. De fleste boligene får romslige, vestvendte balkonger som absolutt inviterer til solfylte uteopplevelser.

På Amalienborg Brygge vil man bo fredelig uten trafikkstøy. Samtidig nær turstier, butikker, kaféer, barnehager, skoler og helsetilbud i Vågsbygd. Et kvarter på sykkel tar deg til Torvet i Kristiansand. Med båt bruker man 10 minutter til Fiskebrygga. Bussen går hvert 5.minutt fra Lumberkrysset.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:





























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies