fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Wist Last & Buss på Digerneset

Det var Ronny Tennfjord AS som hadde totalentreprisen på nybygget somt Wist Last & Buss nå leier på Digerneset – næringsområdet ved Skodje, langs E39. Som de fleste andre av næringsbyggene på Digerneset Næringspark er det næringsparken selv som eier bygget. Kostnadene på bygget var på ca 60 millioner kroner.

Wist Last og Buss flyttet fra Breivika til Digerneset 1. november 2021. Her har de ca 15 mål tomt og et bygg på i underkant av 3.000 kvadratmeter grunnflate å boltre seg på. 

Wist Last & Buss er Nordens største private forhandler av Volvo lastebiler og busser. Foretaket består av to selskaper. Wist Last & Buss AS i Norge med 14 anlegg fra Mo i Rana i nord til Volda i sør og Wist Last og Buss AB i Sverige med 19 anlegg fra Kiruna i nord til Köping i sør.

Selskapene omsetter til sammen for ca 2 milliarder og har 600 medarbeidere. Wist Last & Buss inngår i konsernet AB Persson Invest som driver virksomhet innen bilhandel, sagverkindustri, skogs- og eiendomsforvaltning. Konsernet har sitt hovedkontor i Östersund og omsetter for ca 4 milliarder og har 1100 medarbeidere.

Vi gratulerer byggherre med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies