tirsdag, april 23, 2024

Prosjekt

Minimize



Blindheimshøgda i Ålesund

OBOS bygger nå ut et nytt boligprosjekt sentralt på Blindheim. Boligene etableres i et flott område med panoramautsikt til Sunnmørsalpene og kort vei til opplevelser i naturen omkring.

Blindheimshøgda sameie består av 36 leiligheter med et variert utvalg av tre- og fireromsleiligheter. Prosjektet fordeles over to bygg på henholdsvis tre og fire etasjer. Her flytter man inn i en nøkkelferdig leilighet med gulvvarme, egen sydvendt balkong/markterrasse, parkeringskjeller med heis, felles grøntareal og takterrasse til fri disposisjon for beboerne.

Leilighetene på Blindheimshøgda dekker de fleste behov. Tre- og fireromsleilighetene er i varierende størrelse fra 73 – 125 kvadratmeter. Det er lagt stor vekt på kvalitet. Alle leilighetene er gjennomgående og har vannbåren gulvvarme. Alle har også skyvedører til balkong/markterrasse og får store vindusflater som gir godt med dagslys.

Stuen er både moderne og funksjonell med god planløsning som gir leiligheten en romslig følelse. Romløsningen er praktisk med lyse flater og store vinduer. Oppholdsrom har eikeparkett.

På Blindheimshøgda får man følelsen av å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket. Leilighetene ligger skjermet, med tilgang til skog og mark like utenfor ytterdøra. Samtidig er man kun få minutters gange fra det lokale handelssentrumet på Blindheim med butikker, trening, frisør, legesenter og helsestasjon. Det tar fem minutter til Moa hvor landets største kjøpesenter ligger, samt kino, svømmehall og en rekke andre servicetilbud som blant annet rutebilstasjonen – knutepunktet for kollektivtilbudet i hele regionen.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies