lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Holtekilen Front i Bærum

Innerst i Holtekilen er det ført opp 40 moderne fjordleiligheter på en av de siste ledige sjøtomtene i Bærum. Her bor man tett på fjorden og store grønne friarealer i et etablert boligområde. Kyststien inviterer til rekreasjon, fjorden til båtliv. Og litt lenger borti veien har du Fornebu med barne- og ungdomsskole, barnehager, badeplass, park og kjøpesenter.

Innerst i Holtekilen, nær vannkanten og uten noen annen bebyggelse som sperrer for utsikten, finner man Holtekilen Front. Foran ligger bare store, åpne gressletter, siv med yrende fugleliv, fredelig løvskog og kyststien som tar deg utover mot Fornebulandet og innover mot marinaen og Strand. Allerede tidlig om morgenen treffer sola Holtekilen Front og setter stemningen for dagen.

Holtekilen Front består av 4 leilighetsbygg med til sammen 40 leiligheter med tilhørende inn- og utvendige fellesarealer samt felles underjordisk garasjeanlegg.

Felles garasjekjeller består av 40 sportsboder, 72 parkeringsplasser og sykkelparkering. 31 av parkeringsplassene disponeres av seksjonseiere i Holtekilskrenten Boligsameie.

Mange av leilighetene har to bad, noen har i tillegg et separat vaskerom. Store soverom, mye lys og romslige balkonger.

Leilighetene har en åpen stue/kjøkkenløsning med store vinduer som viser deg utsikten mot Holtekilen og landskapet utenfor. Fra stuen går du rett ut på en romslig terrasse. Takhøyden er på ca. 2,5 meter og forsterker den gode og luftige følelsen av å bo i Holtekilen Front.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies