torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye Ulsteinvik barneskole

Det nye skolebygget i Ulsteinvik ferdigstilles i september. Det er HS Rise Bygg AS som har totalentreprisen på det nye bygget. I budsjettet på 75 millioner kroner er det også inkludert en mindre ombygging av den tidligere barneskolen.

Byggherre er Ulstein Eigedomsselskap KF og som arkitekt ble Sporstøl Arkitekter AS valgt. Prosjektet består av et nybygg for 1.-3. trinn ved Ulsteinvik barneskule med ni klasserom. Bygget vil også inneholde SFO, ny hovedinngang, administrasjon og personalrom. 

Bygget har et totalt areal på ca 2.430 kvadratmeter. Utvendig lekeareal er på ca 450 kvadratmeter. Det er lagt opp til universell utforming både inne og ute. Skolen ligger ved siden av dagens Ulsteinvik barneskule, og knyttes sammen med denne ved hjelp av en svalgang. Den nye skolen er formet som et vinkelbygg i to etasjer, med mulighet til en senere 3.etasje. Ungdomsskolen i kommunesenteret ligger bare et steinkast unna.

Ulsteinvik barneskule ligger sentralt til i Ulsteinvik sentrum. Skolen har ca 420 elever fordelt på i underkant av 20 klasser totalt. Det er en egen klasse for flerspråklige elever uten tilstrekkelige norskkunnskaper. SFO som nå flytter inn i nybygget har et tilbud til ca 120 barn.

Vi gratulerer Ulstein Eigedomsselskap KF med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies