fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Sølyst i Stavanger

Prosjektet består av tre såkalte punkthus i fire etasjer, i tillegg til rekkehus i tre boligrekker. Boligene er plassert rundt et bilfritt tun med lekeplasser og grøntområder. Leilighetene varierer fra 40 til 150 kvadratmeter og passer for folk i ulike livsfaser. Rekkehusene har to ulike størrelser, ca. 110 og ca. 130 kvadratmeter. De er på to etasjer og har tre soverom. Alle boligene på Sølyst har store vindusflater som tar inn dagslyset, sola og den nydelige utsikten.

Terrasser, balkonger, utsikt og sol skal øke trivselen i det nye boligfeltet på den koselige øya Sølyst. Rekkehusene har terrasse på begge sider, i tillegg til balkong og hage. Alle leilighetene har sør- eller vestvendte terrasser.


Sølyst er et enestående boligprosjekt i dagens Stavanger, blant annet på grunn av sin unike beliggenhet. Det er bare 6 minutter med buss til byen og bussen går ca. hvert 8. minutt. Her kan du bo tilbaketrukket og usjenert i grønne og maritime omgivelser med flotte turområder og badeplasser. Boligene ligger midt i solen med utsikt mot byen og innseilingen til Stavanger. Rett og slett en perle du ikke får andre plasser i byen.

Vi gratulerer byggherre Nordr med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies