torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Labakken skole i Færder

Det er Kruse Smith som har totalentreprisen på byggingen av Færders barneskole, Labakken skole i Vestskogen. Skolen skal huse tre paralleller og inntil 588 elever.

Utover normal skoledrift skal skolen huse en kulturscene, en flerbrukshall med håndballbane og en egen motorikkhall. Kulturskolen i kommunen vil også innta den nye skolen med sine aktiviteter.

Færder kommune har i planleggingen av skolen hatt stort fokus på miljø. Derfor er det lagt opp til å ha solcellepanel på taket og et robust og isolerende klimaskall. Det er også vedtatt at prosjektet skal ha 30 prosent reduksjon av klimagassutslipp fra materialbruk i oppføringsfasen sett opp mot tilsvarende referansebygg.

Labakken skole kommer til å ha et stort uteareale som består av romslige skogs- og grøntarealer. I tillegg til lekeapparater vil skolegården inneholde et amfi som kan forlenges ved å åpne dørene til et innendørs amfi. 

Hvert trinn får tre store klasserom i tillegg til et felles læringsareal utenfor klasserommene. Trinnene har også tilgang til grupperom og amfi som deles mellom to trinn.

Skolens motorikkhall på 300 kvadratmeter og flerbrukshall gir ytterligere muligheter til utfoldelse og fysisk aktivitet.

Vi gratulerer Færder kommune med ny skole og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies