fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Elias Smiths plass i Bærum

Sentralt i Sandvika i Bærum ligger bolig- og næringsprosjektet Elias Smiths plass oppført av totalentreprenør Strukta AS, med i overkant av 130 leiligheter. Byggherre er Attivo Bolig Sandvika AS. Arkitekt har vært Stein Halvorsen Arkitekter AS.

Prosjektet består i tillegg til boligene også et næringsareal på bakkeplan, alt fordelt på tre ulike bygninger. Et høyhus på 12 etasjer og to lameller på henholdsvis fire og åtte etasjer. Boligene spenner fra små studioleiligheter på ca 40 kvadratmeter til romslige fireromsleiligheter på nærmere 130 kvadratmeter.

Boligene er plassert midt i bykjernen i Sandvika og er omkranset av tilbud som sykehus, skole, kino og teater. Sandvika Storsenter er Norges tredje største kjøpesenter, og ligger kun et par minutter unna. Det er lagt til rette for både enkle hverdagsrutiner og spontane, inspirerende opplevelser like i nærheten. Elias Smiths plass er det beste beviset på at Sandvika er byen i Bærum hvor du kan oppsøke energien rundt et innbydende og levende torg når du ønsker det.

Vi gratulerer Attivo Bolig Sandvika med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies