onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Seut Brygge i Fredrikstad

Bilde: Seut Brygge

Ved elvebredden i Fredrikstad står Seut Brygge klar med nye leiligheter. Bruttoareal er på 16 000 kvadratmeter, det er 112 leiligheter. Totalentreprenør er Backe Østfold, og entreprisesummen er 360 millioner kroner. Prosjektleder er Backe Prosjekt. Arkitekt er Stenseth Grimsrud Arkitekter.

Leilighetsstørrelsene er fra 52 til 172 kvadratmeter. Det er fire bygninger i prosjektet. 

Frem til 1980 var det Seutelvens Verksted, startet i 1917, som lå her. Etter det varierende virksomheter. 

Det høyeste bygget er på 11 etasjer, ellers syv, seks og fem etasjer. Det er etablert felles terrasser og oppholdsarealer. Fasadene er i to farger teglstein, med innslag av treverk.

Innkjøringen til området skjer ved egen vei, skjermet fra hovedveien.

Leilighetene er moderne utstyrt, lettstelte med balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme. 

Det er parkering og sportsboder i garasjekjelleren, og stor innvendig sykkelparkering i første etasjer. Planløsningen på leilighetene er to, tre eller fire rom. 

Kjøkkenet er fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Det er flislagte bad og vaskerom med gulvvarme. Leilighetene har store vindusflater med rikelig dagslys. Det er lys eikeparkett i alle oppholdsrom.

Prosjektet har maritime omgivelser. Det blir bryggefront med område for lek og opphold på grøntområder. Langs Seutelva er det et aktivt maritimt miljø, med brygger, marinaer og leverandører av båtutstyr. Seut Brygge ligger praktisk plassert i forhold til kommunikasjon, buss med avganger lokalt, ekspressbuss til Oslo og flybuss til Gardermoen. Med bil er det en drøy time til Oslo og en drøy halvtime til Sverige.

BYGGHERRE: Seut Utvikling AS
TOTALENTREPRENØR: Backe Østfold

Vi gratulerer byggherre med nytt, flott leilighetskompleks og takker for oppdraget!











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies