fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Tordenskiold Hage på Lade i Trondheim

Tordenskiolds Hage på Lade i Trondheim innflyttes våren 2021, entreprisesummen er 148 millioner kroner. Betonmast Trøndelag er byggentreprenør, prosjektet er delt entreprise, der Spennarmering har utført grunnarbeid, VA arbeider, betong og stålarbeider og utenomhus.

Brutto areal for prosjektet er 14 234 kvadratmeter. Det er 117 leiligheter fordelt på 6 blokker. Leilighetene varierer fra 20 til 120 kvadratmeter. Hagen får et eget hagehus med kjøkken, sitteplasser og toaletter. Det er utover dette et romslig uteområde med blant annet lekeplass for barna. 

Det er heis i byggene, og balkonger i leilighetene. Det er også takterrasse. Ellers finnes felles vaskeri, kabel-TV og bredbåndstilknytning.

I kjelleren er det topp moderne garasjeanlegg som også inneholder sykkelparkering og egen sone for sykkelreperasjoner og sykkelvask. Det er også lagt opp til gjesteparkering.

Tordenskiold Hage har en unik arkitektur. Alle byggene har en utforming som skiller seg fra mange andre nybygg, med en buet og terrassert bygningsmasse. Det er utstrakt bruk av tegl og brytningsfarger på fasadene, som gir et eget preg.

Utenfor finnes man kilometervis med stier langs Lade mot øst, men man i den andre retningen får pulsen av det moderne liv av alle fasiliteter man trenger som kjøpesenter, butikker og kollektivtilbud.

BYGGHERRE: Lade Alle 73 AS
ENTREPRENØR – delt entreprise: Betonmast Trøndelag - Spennarmering.

Vi gratulerer Byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

 











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies