lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Hundreogfemtien

Leilighetsbygget Hundreogfemtien i Borgundvegen i Ålesund inneholder 29 leiligheter fra 32 til 200 kvadratmeter. Bygget ligger støpt og sikret i fjellformasjonen i bakkant.

Fram til 2018 stod det to gamle eneboliger på tomten. Etter at de ble revet startet byggingen av bygget. I utgangspunktet hadde byggherre, Borgundvegen Boligutvikling AS, prosjektert med 31 leiligheter, men etter hvert ble to leiligheter slått sammen til større enheter.

Leilighetene er beregnet på ulike kjøpegrupper. I skrivende stund er nesten alle leilighetene solgt – både til studenter, nyetablerte og godt voksne som ønsker seg en lettstelt leilighet i nærheten av sentrum.

Bygget har felles takterrasse med en upåklagelig utsikt.  Leilighetene ligger i et trygt og godt nabolag i Volsdalen, i gåavstand til Ålesund sentrum. Leilighetene ligger i umiddelbar nærhet til barneskole, barnehage og kirke. Turområder på Fjelltun og på Volsdalsberga ligger i kort gåavstand. Det samme gjør MNK, høyskolen og videregående skole i Fagerlia.

Det syv etasjers store bygget har ca 30 parkeringsplasser. De fleste under bakkeplan. Bygget får energi fra brønner i jorden og via varmepumpe varmes leilighetene av vannbåren gulvvarme.

Vi gratulerer Borgundvegen Boligutvikling As med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies