torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Orkangerporten

Coop Extra har blitt bygget på Blåsmo tomta i Orkanger. I tillegg bygges 22 leiligheter. Coop Prix- butikken på Orkanger ble totalskadet i brann i mai 2019. Men allerede før dette hadde Coop Nordvest besluttet å bygge en ny og større butikk like ved, den gamle butikken ble for liten. 

Prosjektet består av en bygning med leiligheter på toppen. Consto Midt-Norge har bygget prosjektet I en totalentreprise, med Verdi på 80 millioner kroner. Byggestarten var I mars 2020 og ferdigstillelsen I mars 2021. Byggetiden har vært 12 måneder.

Butikken (næringsareal) er på 1657 kvadratmeter, og på deler av butikktaket er det en takhage. Totalarealet er på4060 kvadratmeter.

Leilighetene bygges i en hesteskoform rundt utearealet. Butikken har en takhøyde som tilsvarer to etasjer, slik at leilighetene i høyde blir tredje og fjerde etasje. 

Leilighetene har vannbåren gulvvarme, heis og parkeringsanlegg. Leilighetene har balansert ventilasjon. Gulvflater leveres som trestavs eikeparkett, på badrom valgfri keramisk flis. Leilighetene er fra 47-123 kvadratmeter med utvendig balkonger. 

Det er korte avstander både til sentrum og marka. Orkangerporten ligger i rolige og sentrale omgivelser i Orkanger. Det er gangavstand til butikker, restauranter, idrettsparken, friidrettsbane, klatrehall, idrettshaller og det nye folkebadet. I nærheten finnes også to store kjøpesenter. Orkanger byr ellers på kommunal kino, hotell, musikkfestivaler og idrettsarrangementer. Det er god bussforbindelse til Trondheim. Nærområdet byr også på barnehager, lekeplasser, småbåthavn, badestrender og flotte naturområder. Leilighetenes innredning leveres når det gjelder bad fra Designa og kjøkkenet er av merke Norema, det er integrerte hvitevarer. 
Det er utvendige boder og garasje på bakkenivå.
 

BYGGHERRE: Coop Nordvest 
TOTALENTREPRENØR: Consto Midt- Norge

Vi gratulerer Coop Nordvest med nybygget og takker for oppdraget!











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies