torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Strandkanten - nye selveierleiligheter på Visnes i Stryn



Det er første byggetrinn med fem leiligheter som er under oppføring for det som totalt skal bli 25 selveierleiligheter av høy standard fordelt på tre byggetrinn. Den første leiligheten ble flyttet inn i i oktober 2012, og 1. mars 2013 blir de to neste leilighetene innflytningsklare.


Det er Sølvberg Bygg AS som har fått i oppdrag fra A. Sølvberg Eigedom AS å bygge 25 boliger på Visnes i Stryn. Boligprosjektet har fått navnet "Strandkanten", og leilighetene har beliggenhet helt nede ved sjøen, med mulighet for båtplass like utenfor stuevinduet. 

Boligene varierer i størrelse fra BRA 92 m2 - 113 m2 og pris fra  kr 3.780.000 - kr 4.550.000. Alle leilighetene inneholder tre soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, gang, bad og vaskerom. I tillegg kommer bod, garasje og stor vestvendt terrasse mot fjorden og båtbrygga. 

Leilighetene passer for alle aldersgrupper, unge, familier, eldre og mennesker midt i livet  som ønsker en enklere livsstil og nærhet til sjøen. Leilighetene er lettstelte og vil ha lite behov for vedlikehold.

Lys og oppvarming er styrt etter "smart hus" konseptet, noe som gir langt lavere strømforbruk enn tradisjonelle løsninger. Oppvarming ved vannbåren varme i alle gulv med fordeling av fra eget vannfordelingsskap i hver bolig.  Varme hentes fra sjøen via felles varmepumpeanlegg. Alle leilighetene har porttelefonanlegg, røykdetektorer og alarmorgan tilknyttet felles alarmsentral.

Kjøkkeninnredning er av type JKE med beslag og armatur, og hvitevarer følger med. Baderomsinnredningen er hvit, med over- og underskap, heldekkende servant, og speil med lyslist over.

Alle utvendige areal blir asfaltert og/eller hellelagt, samt at det blir lagt opp til noe grøntanlegg. Det er støpt betongkant langs riksvegen.

 "Strandkanten" har en fantastisk beliggenhet ved sjøen, ca èn kilometer fra Stryn sentrum, i retning Loen.

Vi gratulerer byggherre A. Sølvberg Eigedom AS med Strandkanten og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene.
























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies