torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Ombygging og tilbygg av Rand skule og barnehage, Stryn


(Tegning: Aaland Arkitektkontor AS)

I juni fjor startet HS Bygg AS ombyggingen og byggingen av et tilbygg av barnehage til Rand skule og Grendahus i Randabygda, 30 km vest for Stryn sentrum. Prosjektet ferdigstilles i slutten av februar og har en kostnadsramme på ca 10 millioner kroner. Arkitekt har vært Aaland Arkitektkontor AS.


Byggeprosjektet omfatter et tilbygg på ca 150 kvm med garderober, oppholdsrom/kjøkken, ny hovedinngang til skolen samt et takoverbygg på 65 kvm. Innredning av kontor og garderober, klasserom og barnehage er levert av Hellevang Kontorsystemer AS.

I tillegg har det blitt foretatt en ombygging av Grendahuset til barnehage på ca 120 kvm og ny vognstall på 10 kvm samt en administrasjonsavdeling på ca 70 kvm. Det er også bygd et nytt teknisk rom på ca 80 kvm i 2. etg over barnehagen. Tilbygget er bygd sammen med eksisterende bygningsmasse. Byggevareleverandør har vært    XL Bygg Sølvberg AS.

Byggearbeidet er så omfattende at prosjektet må betraktes som ei hovedombygging, opplyser prosjektleder Jarle Lien hos totalentreprenør HS Bygg AS.

Sanitæranlegget er levert av Kr. A Vik AS. Ventilasjonsanlegget av YIT AS. Lars Lindvik AS har utført belegg- og malingsarbeidet.

Rand skule er todelt og har i dag 15 elever fra 1.-7. klasse. Barnehagen er tilknyttet skolen og har i dag 14 barn i alderen 1-5 år. Barnehagen er åpen på mandag, onsdag og torsdag.

Randabygda har i dag ca 200 innbyggere, og er fra gammelt av en jordbruksbygd – og det er det fremdeles står det å lese på skolens hjemmesider.

Vi gratulerer tiltakshaver og brukere med det nye bygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene i prosjektet.



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies