fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Vestli skole i Oslo

Det er Veidekke som har totalentreprisen på byggingen av nye Vestli barneskole i Oslo på oppdrag for Undervisningsbygg Oslo KF. Skolen, som ferdigstilles i januar 2021, vil få 840 elever fordelt på fire parallelle klasser per trinn.

Skolebygningen får et bruksareal på ca. 10.000 kvadratmeter. Flerbrukshallen bliver på nærmere 3.000 kvadratmeter, med spilleflate på 25 x 45 meter og tribuneplass til 200 personer. Den vil bli kamparena for blant annet håndball, fotball, basketball og Innebandy.

Skolen blir innholdsrik med AKS og en spesialavdeling. Her vil det komme en stor kunst- og håndverksavdeling, bibliotek, musikkavdeling og allrom. De ulike klassetrinnene vil holde til i syv såkalte hjemmeområder hvor klasserommene er lagt rundt et lite torg.

Totalentreprisen til Veidekke omfatter også riving av eksisterende skole og opparbeiding av ca 15.000 kvadratmeter uteareal til lek- og aktivitetssoner. Veidekke utbedrer i tillegg tilkomstvei og etablere nye parkeringsplasser i umiddelbar tilknytting til skole- og idrettsanlegget.

Deler av skolen samt flerbrukshallen tilrettelegges for sambruk for nærmiljøet utenom skoletiden. Løsninger er solide og miljøriktige, og bygningene tilfredsstiller kravene til passivhusstand.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

 





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies