fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Jessheimbadet

I begynnelsen av desember ferdigstilte Seby AS/Veidekke byggingen av den nye svømmehallen på Jessheim i Ullensaker kommune. Åpningen skjer først i februar 2021.

Jessheimbadet har en prislapp på ca 311 millioner kroner. Selve byggearbeidene startet første kvartal 2019, på Gystadmarka. Svømmeanlegget ligger på tomten ved siden av is- og flerbrukshallen på Jessheim.

Jessheimbadet består av seks bassenger, en sklie, to badstuer og tre stupebrett. I tillegg er det kafé med servering av mat og drikke. Bygget ruver i terrenget og er på 6.400 kvadratmeter.

Skoleelever og skolesvømming blir hovedprioriteten ved det nye svømmeanlegget. Antall timer med svømmeundervisning reduseres i Ullensaker, men det som kuttes i kvantitet vil veies opp av økt kvalitet. Kommunestyret har tidligere vedtatt at kvaliteten på svømmeundervisningen skal heves, noe som kan skje for eksempel gjennom bruk av profesjonelle svømmeinstruktører og ved tilrettelagt undervisning for dem som trenger det.

Bassengene er i ulike størrelser, og har fasiliteter som heve-senke-bunn og eget stupebasseng. Det gir mange muligheter for vannidrett, som eksempelvis stuping, synkronsvømming og vannpolo.

Vi gratulerer Ullensaker kommune med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies