torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Engelsviken Sjøhus ved Oslofjorden

Ytterst i Oslofjorden finner man Engelsviken, en idyllisk kystperle kun 15 kilometer fra Fredrikstad sentrum. Det lille stedet har vært et sentralt knutepunkt for fiskeindustrien i flere generasjoner. De gamle produksjonslokalene til Engelsviken Canning er revet, og på den flotte tomten er det nå bygget boliger. Engelsviken Sjøhus består av 4 bygg med 37 leiligheter. Sjø, båt og friluftsområder ligger rett utenfor boligene. 

Prosjektet er bygget i en totalentreprise, med byggestart i mai 2019, og ferdigstillelse i juni 2020. Prosjektet har en bruttoflate på 6250 kvadratmeter. Byggene er på 3 etasjer, og 1 underetasje. Byggetid er 14 måneder. Det er garasjekjeller i prosjektet. Det er også et bryggeanlegg med 2200 kvadratmeter trebrygge. 

Listen på prosjektet er lagt høyt og det benyttes kvalitetsmaterialer både ute og inn, og leilighetene har store glassflater som slipper inn maksimalt med lys, leilighetene har god utsikt. Det er varierte størrelser på leilighetene.

Bygningene henter inspirasjon fra tradisjonelle sjøhus, disse formene har blitt tolket og gitt moderne uttrykk. 

Det er korte avstander til matvarebutikk, andre butikker og treningssenter. Det er 15 minutter til Fredrikstad, 30 minutter til Moss, 50 minutter til Strømstad og en times tid til Oslo. Det er kort vei til skole og barnehagetilbud, med Manstad Skole og Vestbygda Ungdomsskole cirka 3 kilometer unna. Det er også flere barnehager. Lervik Idrettsforening har tilbud om fotball, håndball og barneidrett. Gaustadhallen med svømmehall ligger også i området. Og det er golfbane med internasjonal standard cirka 4,5 kilometer unna. 


BYGGHERRE: Engelsviken Eiendom AS
TOTALENTREPRENØR: Asker Entreprenør AS

Vi gratulerer byggherre med de nye sjøhusene og takker for oppdraget!













 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies