fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye Kilen Brygge i Sandefjord

I Sandefjord står første del av Nye Kilen Brygge klar, trinn 1 hadde innflytting 1 kvartal 2020, mens trinn 2 ferdigstilles høsten 2020. Trinn 1 består av 78 leiligheter, mens trinn 2 består av 54 leiligheter, Trinn 1 består av 4 bygninger hver på 7 etasjer, prosjektverdien er 228 millioner kroner. Trinn 2 består av 3 bygninger, hver på 7 etasjer og prosjektverdien er 122 millioner kroner. 

Prosjektet er bygget i en samspillsentreprise, og entreprenør er Strøm Gundersen Vestfold AS, AF Gruppen er hovedaksjonær i Strøm Gundersen AS.

Byggestart for trinn 1 var i mai 2018, og byggetid har vært 22 måneder. For trinn 2 var oppstart januar 2019, med en byggetid på 23 måneder.

Leilighetene har en vakker utsikt med rolige omgivelser i vannkanten, med fem minutters gange til Sandefjord sentrum.

Det er attraktive fellesarealer, gjesteleilighet, treningsrom og selskapslokale med loungeområde. Premium konsept med servicevert og tilleggstjenester. Umiddelbar nærhet til flere butikker, restauranter mm. Prosjektet ligger ved sjøkanten, med kyststi, brygge og gode solforhold. Tomten er på cirka 7 200 kvadratmeter.

Leilighetene er fra 1 til 5 roms moderne leiligheter. Det er arealeffektive leiligheter med flotte kvaliteter, flislagte bad, store vindusflater og komplett kjøkken med hvitevarepakke. Leilighetene har egne private og romslige balkonger med utsikt. De fleste leilighetene har parkeringsplass med heis direkte opp til leilighetsplan. Ekstern bod og sykkelparkering. Ved kjøp av leilighet i Nye Kilen Brygge får man også tilgang til unik bildelingstjeneste, for de som trenger bil av og til. 

Color-Line terminalen er ti minutter unna, Torp Lufthavn er cirka et kvarter unna, det er også badepark i umiddelbar nærhet. 

BYGGHERRE: Kilen Utbygging 2 AS
TOTALENTREPRENØR: Strøm Gundersen AS

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!













 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies