fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Stålverket Park, trinn 2, i Hamar

Stålverket Park består totalt av tre bygg med til sammen 80 leiligheter, fint plassert med nærhet til Mjøsa og flotte naturområder – og Hamar sentrum en kort busstur unna.

Andre byggetrinn er ferdigstilt og består av 28 leiligheter. De fleste er gjennomgående og har romslige og solrike balkonger. Det er vannbåren varme og balansert ventilasjon, som sikrer godt inneklima og høy komfort året rundt. Leilighetene har god standard, lyse overflater og parkering i felles garasjekjeller med heis til hver etasje.

Det første byggetrinnet som bestod av 33 leiligheter ble ferdigstilt ved årsskiftet. Byggetrinn 3 er ferdig til innflytting senhøsten i år.

Det skulle bli Hamars stolthet. Første verdenskrig var over. Det var vareknapphet i Europa, og gjenoppbyggingen etter krigen ville kreve enorme mengder byggematerialer. Det var i denne virkeligheten Hamar Stålverk skulle blomstre og gi arbeid til 400 mann. Det ble aldri noen stålproduksjon på Hamar. Ingen arbeidsplasser heller. Stålverket gikk konkurs før produksjonen i det hele tatt kom i gang.

Men nå er det nytt liv på Stålverktomta. Stålverket Park er et moderne borettslag med leiligheter i ulike størrelser fra 44 til 114 kvadratmeter. Totalentreprenør er Veidekke Entreprenør AS.

Stålverktomta ligger på Martodden, som er et område på Hamar vest bare to kilometer fra sentrum, som i dag består av en kombinasjon av villabebyggelse, blokkbebyggelse og næringsvirksomheter. Et attraktivt område i stor utvikling. Flere store boligprosjekt er allerede ferdigstilt i området.

Vi gratulerer tiltakshaver med byggetrinn 2 og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies