fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Nybygg av gymnastikksal ved Gjerdsvika skule i Sande


Et nytt gymnastikkbygg i tilknytning til Gjerdsvika skule i Sande kommune har i mange år vært en kampsak for skole og beboere i Gjerdsvika. I mars 2012 startet byggingen av det etterlengtede gymnastikkbygget.


Nybygget er frittstående og knytt opp mot barneskolen. Bygget som har en grunnflate på 340 kvm er tegnet av Sporstøl Arkitekter AS. Hovedentreprenør har vært Prosjektbygg AS.

Gymsalen er noe mindre enn ordinære gymsaler: 11 x 20 meter. I tillegg kommer garderober som er knyttet til selve salen. Tømrerarbeidet er utført av Bygg & System AS. De elektriske installasjonene er det HG Elektro AS som har utført. Ventilasjonsanlegget i nybygget er det Egset Ventilasjon AS som har levert og montert, mens sanitæranlegget er levert av Rørservice Ulsteinvik AS.

Det nye gymnastikkbygget i Gjerdsvika har vært en politisk sak i Sande kommune over mange år. Først i 2012 kom den kommunale finansieringen i orden. Derav med 800.000,- i bidrag fra bedrifter og idrettslag i bygda. Overlevering skjer 31. januar. Bygget har kostet ca 10 millioner kroner.

Gjerdsvika skule er en barneskole med elever fra 1-5 klasse. Det er totalt 26 elever ved skolen i inneværende skoleår. I skolebygget er det også en barnehage med 1,5 avdeling. Det er 27 barn ved barnehagen.

Vi gratulerer med nytt gymnastikkbygg og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies