fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye 2-mannsboliger på Holstad i Hareid



Den første av tre 2-mannsboliger på Holstad i Hareid kommune er innflyttningsklar nå i november. Det er Ørsta Byggservice AS (BoligPartner) som er tiltakshaver.


Boligene har livsløpsstandard og er derfor aktuelle for alle aldersgrupper. Hver bolig er på 87 kvm og har en prislapp på kroner 1.690 000,-. Alt er på et plan. Byggingen av den første 2-mannsboligen startet i april i år. Den er levert med bindingsverk i tre med 20 cm isolasjon i vegger og opptil 40 cm i flat himling. Innvendig er det brukt miljøvennlige ferdigmalte trefiberplater på vegger og i himling. Taket er bygget opp av takstoler med undertak, lekter og farget betongtakstein.

Kjøkken, garderobe og baderomsinnredningen er levert av Norema kjøkkenstudio i Ålesund. Alt i sanitærutstyr kommer fra anerkjente produsenter og er levert av Pers VVS i Ulsteinvik. De elektrotekniske installasjonene er utført av Tussa Installasjon AS i Ulsteinvik.

Hver leilighet har 78 punkt i det skjulte elektriske anlegget. Det er også varmekabler med termostat til bad og vask. I tillegg er det to sugekontakter for sentralstøvsuger. 

Boligene ligger i et sentralt, men landlig område, med nærhet til barnehage, dagligvareforretning, skole, hurtigbåt og idrettsanlegg. Boligområdet ligger sørvendt og med gode solforhold hele dagen.

Vi gratulerer tiltakshaver og beboere med ny bolig og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies