fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Fortuna Park, Skien

Morgan AS er totalentreprenør for prosjektet Fortuna Park i Skien. Prosjektet er nybygg av 18 leiligheter og kontor. Entrepriseverdien er 50 millioner kroner. Prosjektet er i Chr. Bloms gate 26 i Skien, i Vestfold og Telemark. Prosjektet ligger i nordre bydel i Skien.

Byggestart var i august 2018, og prosjektet ferdigstilles i februar 2020.  Byggetiden er 18 måneder.

Prosjektet består av èn bygning og er på 1897 kvadratmeter. Bygget er på fem etasjer. Fortuna Park har gangavstand til alle tilbud i Skien sentrum. Matbutikk er like ved. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon. Friområder, parkanlegg og Skagerak Arena. Like ved er det også et kjøpesenter og det er gangavstand til Skien sentrum.

I første etasje er det parkering og boder. Det er heis opp til leilighetene. Boligene har store vindusflater og lyse rom. Det er romslige balkonger og takterrasse. Leilighetene er fra 73 kvadratmeter til 150 kvadratmeter. Fortuna Park er organisert som et borettslag igjennom PBBL (Porsgrunn Bamble Norgestad Boligbyggerlag). Og ved inngangspartiet er det park/fellesområde.

Terrassene blir integrert i bybildet ved valg av rammer utført i tre. Materialvalg av perforert stål, tre og fasadeplater gir en lys og levende identitet. Planløsningene er åpne, funksjonelle og effektive. Fortunakvartalet blir fornyet i sin helhet, med nye utomhusplan, med attraktivt grøntområde, derav fikk også prosjektet navnet Fortunakvartalet.

BYGGHERRE: Fortunakvartalet AS
TOTALENTREPRENØR: Morgan AS

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies