fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Fritzøe Engros med nytt hovedkontor i Larvik



Frtizøe Engros AS er en ledende leverandør til byggvarehandlere og trearbeidende industri. Fritzøe Engros er eid av Treschow-Fritzøe AS. 


Nå bygges nytt hovedkontor i Larvik, som skal tas i bruk fra 6. januar 2020. Dette bygges for å følge med i Fritzøe Engros sin vekst. Fritzøe Engros må ha store lager for å klare å levere det kundene trenger og ønsker. Veksten de siste årene har naturligvis også gjort at det er flere ansatte, og man rigger til fortsatt vekst. Fritzøe Engros har hovedkontor i Larvik, samt kontor og lager i Drammen og Åndalsnes. Selskapet har en effektiv logistikk, og har gjort seg bemerket for sitt fokus på bærekraft i hele verdikjeden. Selskapet har en omsetning på 750 millioner kroner, og skal ekspandere ytterligere.

Prosjektet bygges på Øya i Larvik Kommune i Vestfold.  Det nye bygget er på 4000 kvadratmeter til lager, og cirka 1000 kvadratmeter til kontorer. Prosjektkostnaden er på 70 millioner kroner og har hatt en byggetid på 9 måneder, da byggestarten var i april 2019. 

Bygget er 90 x 60 meter, og sju meter høyt. Kontorene er på toppen av bygget. I tillegg til kontorer er det lager og showrom i bygget. Totalt med nybygget blir det 17 000 kvadratmeter på Øya, og det bygges tak mellom gammelt og nytt bygg. 

Arkitekt for nybygget er PV Arkitekter og byggherre er Lågen Eiendom. Fritzøe Engros er leietaker. 
Det jobbes med løsninger for miljøvennlig energi, og blant annet installeres solcellepaneler for å lade trucker.

Vi gratulerer Fritzøe Engros med nytt hovedkontor og takker for oppdraget!


 

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies