fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Ovalen i Sandnes



De første har flyttet inn i Ovalen i Sandnes, og i mars 2020 skal prosjektet stå ferdig. Totalt blir det 55 leiligheter, og Skanska Norge bygger prosjektet i en totalentreprise. Entrepriseverdien er 266 millioner kroner. Link Arkitektur er arkitekter for prosjektet.


Ovalen ligger ved sjøkanten og alle leilighetene er gjennomlyst med sjøutsikt. Leilighetene har balkong og gode solforhold mot sør/vest. Bygget snor seg langs bryggekanter med ovale former og moderne fasader. Den høye førsteetasjen er dekket av glassfasader. Man bor ved bryggekanten og midt i byen. Ovalens spennende arkitektur skaper et nytt signalbygg i Sandnes nye bydel Havneparken. Det elegante bygget på den såkalte A6-tomten i Havneparken, like ved Havnespeilet.

Størrelsen på leilighetene er fra 79 til 250 kvadratmeter. På sjøsiden er det fjord – og fjellutsikt, og på by-siden ser man den unike parken. Ovalens leiligheter har gjennomgående god standard og blir utstyrt bl.a. med Uno Form kjøkken og bad. Alle leilighetene har hvitkalket en-stavs eikeparkett i alle tørre rom. Bad leveres med fliser på vegg og gulv.

Det medfølger en bod og en parkeringsplass til hver leilighet i et lukket anlegg.
På bakkeplan er det forbeholdt næring, mat og kultur.

TOTALENTREPRENØR: Skanska Norge
BYGGHERRE: Base Property AS. Ineo Eiendom AS.
ARKITEKT: Link Arkitektur

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!


 













 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies