fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Flotte sentrumsnære leiligheter i Vestbyen Kvartal



I slutten av november 2019 overleverer totalentreprenør Martin M. Bakken AS den siste av fire boligblokker til byggherre Storhamargata 43 AS på Hamar.


Vestbyen Kvartal ligger på en tomt som er omtalt som Kvartal 13. Prosjektet Vestbyen Kvartal består av fire bygg. Bygg 1 har næringslokaler i to plan og leiligheter i de to øverste. De tre siste byggene består kun av leiligheter.

Totalt omfatter kvartalsprosjektet Vestbyen Kvartal 85 leiligheter. Mange av leilighetene har innholdsrike og romslige løsninger på ett plan, med alle nødvendige funksjoner for en god bokvalitet.

Generelt har alle leilighetene en god planløsning med høy standard på tekniske anlegg, materialvalg og innredninger, som for eksempel vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom, varmekabler på bad, garderobe, bad, samt kjøkkeninnredninger fra anerkjente HTH. Videre er det balansert ventilasjon med eget luftbehandlingsanlegg for hver enkelt leilighet. Det er parkeringskjeller i plan U under hele kvartalet.

Vestbyen Kvartal grenser mot Storhamargata i sør, Høyensalgata i øst, Torggata i nord, og en reetablert Sangenvegen i vest. Byggene har en sentrumsnær beliggenhet med noen få minutters ganga til Hamar sentrum, samt de flotte rekreasjonsområdene langs Mjøskanten.

Vi  gratulerer tiltakshaver og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:


 

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies