torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Ny sykeheimsfløy i Flatanger


Illustrasjon: Sign Arkitektur

Nybygget ved Flatanger pleie- og omsorgstun vil få en grunnflate på 1600 kvadratmeter, samt 500 kvadratmeter sokkel og et loft på 300 kvadratmeter.


Prosjektet som ble påbegynt i 2017 og ferdigstilles på sensommeren. Det er FuglesangDahl som har hovedentreprisen, som har en kontraktssum på 55 millioner kroner.

I forkant av oppstarten vurderte byggekomiteen to ulike alternativer på dagens tomt. Resultatet ble en ny sykeheimsfløy i en etasje. Trebygningen fra 1954 og de fire omsorgsleilighetene i ”Trygdheim” ble revet for å gi plass til det nye tilbygget. Sykeheimsfløya blir på samme nivå som dagens andreetasje i bygningen foran. Nybygget vil gi plass for 20 sengerom, stuer, kontorer, vaktrom og fellesareal.

Nybygget, riving av trebygget og ombygging var beregnet til å koste 104 millioner kroner. Etter tilskudd fra Husbanken og refusjon av moms, ble kommunens netto kostnad på 41,5 millioner kroner.

Flatanger pleie- og omsorgstun er døgnbemannet og gir tilrettelagt helsehjelp etter faglig vurdering. Institusjonen er ansvarlig for den medikamentelle behandlingen og har regelmessig tilsyn av lege.

Vi gratulerer Flatanger kommune med ny sykeheimsfløy og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:


 















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies