fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Fjordbyen Atrium i Vikersund, Modum



V
eidekke Entreprenør er totalentreprenør for prosjektet Fjordbyen Atrium. Grunnarbeidet startet i januar 2018 og ferdigstilles til sommeren 2019. 


Prosjektet har en svært god beliggenhet i Vikersund sentrum mellom Tyrifjorden og jernbanestasjonen. Det er solrike leiligheter med god standard og moderne, gjennomtenkte planløsninger. Alle leilighetene med store balkonger. Det er store fellesarealer på takterrasser og på atriet i andre etasje. Leilighetene har en garasjeplass i underetasjen. Det er heis mellom parkeringsanlegget og leilighetene. 

Prosjektet inneholder 46 leiligheter fordelt på to bygningskropper i tre, fire og fem etasjer. I tillegg til parkeringskjeller er det sykkelparkering og sportsboder i underetasjen. 

Det er også 2000 kvadratmeter med næringsareal i prosjektet. Prosjektet er miljøsertifisert med passivhusstandard. 

Prosjektet har en praktfull beliggenhet ved vannkanten med svært gode solforhold og flott utsikt mot fjorden. Modum kommune er kjent for sitt vakre landskap, og Vikersund er portalen til Tyrifjorden. Prosjektet ligger midt i sentrum.

Alt man trenger i hverdagen finnes i umiddelbar nærhet, med dagligvarer, frisør, treningssenter, apotek, vinmonopol og mye mer. Det er flombelyst alpinbakke like i nærheten. Det er kort vei til turterreng både sommer og vinter. Flere av landets kjente helse -og rekreasjons-institusjoner som Modum Bad og Vikersund Kurbad er lokalisert i Vikersund. Det er mange severdigheter i rimelig nærhet.

Leilighetene er i størrelsene 71-116 kvadratmeter. 


BYGGHERRE: Fjordbyen Atrium AS
TOTALENTREPRENØR: Veidekke Entreprenør avd. Buskerud
ARKITEKT: Dyrvik Arkitekter

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!


Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies