fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Førde Kulturskule


Illustrasjon: Agraff Arkitektur AS

Totalentreprenør Åsen & Øvrelid AS hadde byggestart på den nye kulturskulen i Førde våren 2018. Et års tid senere står nybygget ferdig.

Den ”gamle” kulturskolen holdt til i Kyrkjevegen i Førde sentrum mellom Coop Mega og Førde kyrkje. Fra august i år flytter kulturskolen inn i de nye, flotte lokalene ved Førdehuset.

Skolen har et bredt spekter av undervisningstilbud. Barn og unge er prioritert, men voksne kan også søke. Etterspørselen avgjør om undervisningen skjer i Førde, Naustdal eller Gaular.

Nybygget inneholder blant annet A-symmetriske rom. For å få god akustikk er det lurt å ha minst mulig parallelle flater i øvingsrommene. Bygget får også en egen identitet ved at det er tegnet inn notetrykk på betongveggene. Uteområdet vil også bære preg av musikk og kultur ved at det er tegnet sorte pianotangentbenker. Nybygget er i underkant av 1800 kvadratmeter stort. 

Dette nybygget vil garantert bli til glede og gavn både for elever, ansatte og ikke minst innbyggerne i den kommende storkommunen i mange år fremover.

Arkitekt har vært Trondheimsbedriften Agraff Arkitektur. De tekniske fagene er ivaretatt av Bravida, Dale Rør og Nordvest Miljø. Taktekkingen er utført av Skårhaug Taktekk.

Vi gratulerer Førde kommune med ny Kulturskule og takker for oppdraget.

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:















Enter Title

Minimize

 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies