fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Centrumsparken i Brumunddal



De nye og romslige selveierleilighetene med store terrasser ligger midt i sentrum av Brumunddal. Prosjektet er utviklet av Industrigata Eiendom AS. Hovedentreprenør er Multi-Bygg AS.

Byggetrinn 1 er allerede overtatt. Dette trinnet omfattet i alt 26 leiligheter og en næringsseksjon. Trinn 2 ferdigstilles i løpet av første kvartal 2019. Dette trinnet omfatter 18 leiligheter. I skrivende stund er det noen få ledige leiligheter.

Centrumsparken består av meget romslige og delikate 3- og 4-roms leiligheter, hvor størrelsen varierer fra 81 til 130 kvadratmeter. På toppen av bygget er det fem ekstra romslige leiligheter med store balkonger, delvis overbygget med glasstak.

Det medfølger en sportsbod på ca 5 kvadratmeter til hver leilighet. Disse er lokalisert i 1.etg. og i kjeller hvor man også har et begrenset antall garasjeplasser tilgjengelig. Det er heis fra parkeringskjelleren til hver av de fem etasjene.

Boligprosjektet ligger midt i hjertet av Brumunddal, som har hatt en formidabel utvikling som by de senere år. Med den sentrumsnære beliggenheten disse leilighetene har er alt man trenger av butikker og servicetjenester kun få meter unna.

Vi gratulerer Industrigata Eiendom AS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har og er engasjert i prosjektet:


 





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies