torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Quality Airport Hotel Gardermoen



medio juni 2018 er Quality Airport Hotell Gardermoen ferdig med nybygg, oppussing og rehabilitering.

Totalt er det 8000 kvadratmeter med nybygg, mens ombyggingen omfatter 4500 kvadratmeter og det er rehabilitert 100 rom. Byggearbeidene startet i mars 2017. 

Quality Airport Hotel Gardermoen var det første konferansehotellet som ble bygd i Gardermoen området i 1986, og hotellet har vært igjennom tre utvidelser siden den gang. Nybygget inkluderer topp moderne konferansefasiliteter med store utstillingsarealer og en kongress sal på 700 kvadratmeter. Ved renoveringen og nybygget har man økt romkapasiteten med 143 rom.

Inspirasjonen til hotellet er hentet fra naturen og det nordiske, hvor rolige mørke flater brytes opp med detaljer i naturlig tre og grønne soner. Samtidig har man passet på å innlemme elementer som trekker mot det internasjonale når man har innredet de 455 rommene, samt hotellets restaurant og bar, Brasserie X og «GranBar» med shuffleboard. Budsjettet for prosjektet er på 350 millioner kroner.

Fasadeplatene har god vannbestandighet, som gjør at produktet et meget godt egnet for norsk klima, fasadeplatene er levert av Alutile Fasadeplater. Produktet består av de beste merkevarene i sitt slag, amerikanske PPG maling og Dupont plass, beskyttelsesfilmen er fransk og produksjonen foregår i Kina. 
Hotellet fremstår i helt ny drakt, alle funksjoner og fasiliteter er oppgradert og utvidet. Hotellet har blitt et funksjonelt og topp moderne konferansehotell. 

Hotellet har 25 fleksible møterom, 500 kvadratmeter utstillingsområde og kongress salen. Det er innendørs treningsstudio, 300 parkeringsplasser.

Etter utbyggingen har hotellet blitt et flaggskip for en av Nordens største kjeder. Alle fasiliteter er på et plan, og det tilbys en helt rå logistikk og et effektivt kvalitetsprodukt til gjestene.

Området rundt Oslo Lufthavn Gardermoen er et viktig marked, med åpningen av nye avgangs og ankomsthaller i 2017, har behovet for overnatting, restaurant, møte og konferansefasiliteter knyttet til flyplassen økt. 
Hotellet har vært i drift under hele byggeperioden med 200 rom

BYGGHERRE: KLP Gardermoen Airport Hotell AS
TOTALENTREPRENØR: BRG Entreprenør AS
ARKITEKT: Scenario
 

Vi gratulerer byggherre med oppgraderingen og utvidelsen av hotellet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


 





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies