fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Øvre Mo - byggetrinn 2

NYBYGG AV 4- OG 6-MANNSBOLIGER VED ØVRE MO, ØRSTA

Med flott utsikt mot fjorden, nærmer Norhus Norge As seg nå ferdigstillelse av til sammen 20 nye  funkisinspirerte 4- og 6- mannsboliger på Øvre Mo, i Ørsta.  

Det prosjekterte tunet har til sammen 20 boliger, alle med flott utsikt i et svært populært område. Boligene ligger med kort veg til barnehage, skole, bussforbindelse og butikk.
Boligområdet har en unik plassering med sol til langt utpå kvelden. Området byr på vakker natur, med gode muligheter for et fantastisk friluftsliv. 

Grunnarbeidene er utført av Knardal Maskin AS. Tømrerarbeidet er utført av Temabygg AS.
Boligene leveres etter lavenergi-standarden med 20 cm isolasjon i yttervegger, og 40c m i tak. Alle vinduer er oppgraderte med 3-lags superenergiglass, og det er også både høyeffektiv balansert ventilasjon med varmegjenvinning og montert vedovn. 

All elektro- og elektrotekniske installasjoner er utført av Elektroservice Ørsta AS.
Boligene leveres klare til maling/tapetsering, med et utvalg av innredningspakker for de av kundene som ikke ønsker å legge ned egeninnsats. 

Planløsningen er en videreutvikling fra de prisvinnende boligene på Prestegardsmarka i Ørsta. Alle boligene er tilrettelagt for livsløpsstandard, som gir mulighet for gunstig husbankfinansiering. 

Hver bolig inneholder stor stue/kjøkken, 2 soverom, bad, romslige ganger og 1 innvendig bod. Utvendig sportsbod på 5m2 er inkludert. Utvendig kledning og omramminger er grunnet med 1 strøk oljedekkbeis. Boligene har en moderne åpen planløsning, med store vindusflater i oppholdsrom. Alle boligene har et stort bad med baderomsinnreding fra Sigdal Kjøkkensenter. Sanitæranlegget er levert og montert av Brændes Rørleggerforretning AS.

Mur- og betongarbeidet er utført av Bygg og Betong AS
Sigdal Kjøkkensenter har også levert kjøkken av flott kvalitet. Alle vindu, foringer og listverk leveres hvitmalte. 

Huseier betaler ingenting før innflyttingsdagen, og inklusiv i prisen er alle offentlige tilkoplingsavgifter og dokumentavgift. Ikke alle 20  boligene er solgt. 

Vi gratulerer Norhus Norge AS og de nye eierne, med de nye boligene på Øvre Mo, og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og få mer informasjon om bedriftene som har vært med på prosjektet.














 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies