fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Sandvikatunet, Ottestad - få leiligheter igjen



Block Watne bygger nå ut det siste av de fire tunene som utgjør det allerede veletablerte bomiljøet Sandvikatunet i Ottestad i Stange kommune – noen minutter fra Hamar sentrum.


Praktisk og romslige
Sandvikatun 4 består av totalt 17 ulike leiligheter, opplyser salgskonsulent Thomas Jahr hos Block Watne. Omtrent halvparten er solgt i skrivende stund. De første leilighetene er allerede innflyttet og hele prosjektet vil være ferdigstilt i løpet av høsten 2018.

Leilighetene er både praktisk og romslige. Fra 3-romsleiligheter til 5-romsleiligheter over ett og to plan. Felles for dem alle er gjennomtenkte, praktiske planløsninger som gir god romfølelse. Alle leilighetene har peisovn, parkering i felles carport og uteplass samt balkong. De leilighetene som fremdeles er ledig er fra 70 – 122 kvadratmeter BRA.

Trivsel og miljø
Når nå snart hele prosjektet er ferdig, vil det bestå av totalt ca 70 boliger, sier prosjektleder Tor Erik Bjørnstad.  Husene er oppført som trehusbebyggelse i to etasjer rundt et tun med beplantning og sittegrupper. Bygningene er basert på et moderne og funksjonalistisk uttrykk som danner føringer for trivsel og miljø. De nye leilighetene  passer like bra for unge under etablering som for barnefamilier eller for dem som ønsker å finne seg en mer lettstelt bolig.

Sandvikatunet ligger i Ottestad med kort og trygg vei til butikker, skoler, barnehager og utallige muligheter for en aktiv fritid i naturskjønne omgivelser. Vikasenteret og Atlungstad golfbane ligger i gangavstand og Mjøsa med båtliv og bademuligheter hører til nærområdet. Det er heller ikke langt til populære Ottestadstien – en vakker tursti som går gjennom gårder og skoger i store deler av Ottestad.

Ytterligere informasjon om prosjektet og de ledige leilighetene får du ved å ta kontakt med salgskonsulent Thomas Jahr på telefon 922 51 854.

 

 























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies