lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Moelven Park



Etter påske kan de som har kjøpt seg inn i byggetrinn II ved Moelven Park, et leilighetsprosjekt i en praktisk og moderne utførelse med flere leilighetstyper/planløsninger, flytte inn. Når hele prosjektet står ferdig (Byggetrinn III) vil Moelven Park bestå av nærmere 90 leiligheter fordelt på tre bygg. Byggetrinn II har 34 leiligheter i varierende størrelse fra 59 til 114 kvadratmeter. Byggetrinn I hadde 22 leiligheter totalt.


Moelven Byggmodul Hjellum AS er totalentreprenør på prosjektet, med leveranse over svill, inkl. trappe-/heishus, svaleganger og balkonger. Byggningskroppen er i hovedsak oppført av modulbygg i henhold til TEK 2010.

Leilighetene har gode planløsninger og med god standard på tekniske anlegg, materialvalg og innredning. Her kan nevnes vannbåren varme til radiatorer og baderomsgulv, forsynt av fjernvarme. Bad og kjøkkeninnredning fra anerkjente leverandører og desentralisert, balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Generelt består de fleste leilighetene av entré/gang, 2 soverom, bad, bod og stue med åpen kjøkkenløsning samt utgang til store terrasser/balkonger med glassrekkverk eller platting. Men det finnes også 2-roms leiligheter – og 4-roms. Utvalgte leiligheter har separat wc/vaskerom, samt takterrasser. Parkering i parkeringskjeller.

Moelven Park har en perfekt beliggenhet for de som ønsker å bo sentralt, med nærhet til byliv. Samtidig finnes det store grøntarealer rett utenfor døren. Leilighetene ligger bare 400 meter fra sentrum av Moelv. Her er det umiddelbar tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, handlemuligheter, skole, barnehage, kollektivtilbud samt trenings- og fritidstilbud.

Moelv ligger midt mellom de tre mjøsbyene Hamar, Lillehammer og Gjøvik og med kun 30 minutters kjøretur til hver av disse. Med nye E6 til Oslo er det bare en halvannen times kjøretur unna. Med drøye timen til Gardermoen er resten av verden heller ikke langt unna.
 

Vi gratulerer med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


 

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies