lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Hotel Alexandra i Loen utvider



D
et tradisjonsrike hotellet i Stryn har fått et nytt bygg, som for gjestenes del er et nytt aktivitetssenter.

Bygget som delvis ble tatt i bruk i sommer har treningsrom, spinningsal og gruppetreningsrom med ulike spill så som shuffleboard, dart, biljard og air hockey.

Bygget på 2100 kvadratmeter rommer for uten aktivitetssenter en ny personalkantine, varemottak, fryserom, vaskeri og tekniske rom. 

Nybygget til 73 millioner kroner er den desidert største bygningsmessige satsingen på hotellet så langt. Tilbygget som har vært planlagt over lengre tid er et fundament for fremtiden, uttaler ledelsen.
”Bygg Nord” har utvidelsen blitt døpt. Med dette tilbygget blir en del sentrale funksjoner flyttet ut av det eksisterende bygget og inn i nybygget, noe som medfører at det vil bli ny hovedrestaurant samt utvidelse av møtedelen av hotellet.

Hotel Alexandra ligger i Loen, Stryn kommune innerst i Nordfjord. Hotellet er kjedefritt og har vært familiedrevet helt siden etableringen i 1884. Hotellet ble da startet som Loen Hotell av Anders Markusson Loen. I 1890 overtok sønnen Markus Loen, og etter noen år ble hotellet omdøpt til Hotel Alexandra etter prinsesse Alexandra av Wales (senere dronning av Storbritannia). Hotellet har idag 170 ansatte, har 189 hotellrom og 360 senger. Hotel Alexandra eier også Hotel Loenfjord, som ligger 100 meter fra Alexandra.

Vi gratulerer med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies