fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Ulstein Arena ferdigstilles i november



A
rena Ulstein blir et nytt samlingssted for idrett og aktivitet for alle beboerne i Ulsteinvik. Anlegget som hadde byggestart i august 2015 består av en flerbrukshall, badeanlegg, klatrehall og et moderne bibliotek. I tillegg får anlegget et romslig parkeringsanlegg under idrettshallen med plass til ca 100 biler. 

Bygget har en grunnflate på 3.980 kvadratmeter og et bruttoareal på 8.060 kvadratmeter. Flerbrukshallen er på 45 x 25 meter, forsynt med en tribune med kapasitet til ca 350 tilskuere. Badeanlegget har tre ulike basseng: Et 25 meters basseng, et 12,5 meters varmtbad, og et plaskebasseng for de minste samt kulp, stupetårn og en spennende vannsklie.

Klatrehallen er også et spennende element både i form av bruk og et visuelt særpreg for anlegget med den store vindusflaten mot sentrum. Det moderne og attraktive biblioteket er designet av en nederlandsk arkitekt. Byggherre for Arena Ulstein er Ulstein Eigedomselskap KF.

Anlegget er plassert sentralt i Ulsteinvik sentrum og blir en del av bybildet. For hovedentreprenør Peab – K. Nordang er Arena Ulstein et viktig prosjekt av flere grunner, har selskapet uttalt i en pressemelding: - Først og fremst er det meningsfylt å bidra til at store og små i Ulsteinvik får et så flott samlingssted i sentrum. Prosjektet passer som hånd i hanske med vår visjon om å være samfunnsbygger. Samtidig har dette vært et langvarig prosjekt med en trygg byggherre som sikrer oss arbeid i en lengre periode.

Vi gratulerer Ulstein Eigedomselskap KF med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er i involvert i prosjektet:





































 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies