fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Kastanjetunet i Førde



D
et nye boligfeltet Kastanjetunet ligger sentralt i Førde, like ved Hafstad idrettspark og husene bygges etter klyngetunmodellen – en gammel botradisjon på Vestlandet og i Førde.

Det er totalt sju bygg i det første byggetrinnet av totalt fire i Hafstad bydel område B4. Framgarden, Smia, Loftet, Løa og Storstova ferdigstilles på slutten av inneværende år. De to siste byggene: Meieriet og Lisjestova ferdigstilles i april 2018. Totalt vil det bli 33 leiligheter i det første byggetrinnet. I skrivende stund er det seks ledige leiligheter som ikke er solgt. Disse er fra 86 – 112 kvadratmeter. Det er Åsen & Øvrelid AS som har totalentreprisen på prosjektet. Tiltakshaver er Parken Bustadtun AS.

Byggene er bokstavelig plassert i en park der selve gardstunet er utformet som et indre rom der det er god plass til lek og opphold, med mulighet for le og skygge, samtidig som det er rikelig med solfylte hjørne. Alle de sju byggene har inngang fra gardstunet, og med oppholdsrom mot landskapet på utsiden av klyngetunet. Området rundt er stort, trygt og bilfritt ettersom bilene plasseres i en stor garasjekjeller. 

Kastanjetunet består i sin helhet av leiligheter samt gjesteleilighet som beboerne eier og disponerer i fellesskap. Alle leilighetene med et par unntak har fast garasjeplass i garasjekjelleren, samt en 5 kvadratmeter stor utebod og sykkelparkering under tak.

Boligene er krydret med spennende detaljer som store karnapp, takvindu og balkonger. Detaljer som gjør boligene litt spesielle og som gir gode lysforhold inne i boligene.

Vi gratulerer utbygger med utbyggingen av Kastanjetunet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies