fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt innovasjonsbygg ved Fosshaugane Campus i Sogndal



H
østen 2016 startet totalentreprenør Åsen & Øvrelid AS byggingen av det 1700 kvadratmeter store innovasjonsbygget ved Fosshaugane Campus i Sogndal.

Tanken var at minst halvparten av det tre etasjers store bygget skulle reserveres for nye virksomheter som er på veg opp og fram. Innovasjonsbygget som tas i bruk i oktober er allerede utleid og vil ha tilpasset kontorareal for bedrifter, etableringstjenester og gründere.

Den ene halvparten av 1.etasje skal gründersuksessene Rocketfarm og nLink disponere til sine programvareutviklere og roboter. I denne etasjen blir det også kontorplasser til ca 25 gründere, som kan leie kontorplass gjennom Sogn Næring eller inkubatorordningen til Kunnskapsparken i Sogn og Fjordane. 

I 2.etasje skal Sogn Næring og Kunnskapsparken Sogn og Fjordane bli samlokalisert i den ene delen, mens Innovasjon Norge med sine ansatte skal ha den andre delen.

Arkitektkontoret 4B flytter inn i 3.etasje, som de skal dele med Sogndal-kontoret til Norconsult.
Tanken var helt fra starten at Fosshaugane Campus skulle romme mer enn bare skole og idrett. Men at det skulle bli en magnet på unge og ambisiøse gründere var noe de færreste hadde sett for seg.

Virksomheter som  nLink, Falkeblikk, Rocketfarm, SGN Skis og Furberg Snowboards har satt Sogndal på gründerkartet. Det er den posisjonen Sogndal nå ønsker å styrke gjennom det nye innovasjonsbygget.

Vi gratulerer med det nye innovasjonsbygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies